Werkgeluk voor jou


"Frisse blik op werkgeluk in 1 dag"

Een frisse blik op jouw werkgeluk in één dag!

Vind je het soms lastig om je bed uit te komen en naar je werk te gaan? Haal je weinig energie uit je werk? Of denk je weleens aan iets anders…maar wat dan? Ga dan aan de slag met je werkgeluk in deze training.

Doel van de training:

Deze workshop geeft je inzicht in je persoonlijke waarden die ervoor zorgen dat jij al dan niet plezier hebt in je werk.  Hierdoor leer je op een eenvoudige manier ontdekken waar jij winst kunt behalen door dingen anders aan te pakken en word je weer eigenaar van je eigen werkgeluk. We maken gebruik van de methodiek van de 3 Principes van Sidney Banks. Deze methode helpt je om ingewikkelde dingen vanuit een lichter perspectief te bekijken.

 

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die zijn of haar invloed op zijn of haar eigen werkgeluk wil vergroten. Ben jij nu niet tevreden of merk je dat het beter kan dan is deze workshop voor jou. Je krijgt inzichten en praktische tools waar je direct mee aan de slag kunt.

 

Inhoud van de training:

We gebruiken de metafoor van een liefdesrelatie. Van het proces van elkaar leren kennen, tot samenwonen, trouwen kinderen krijgen en de dood je scheidt. In alle fasen van je leven heeft werk een andere betekenis en sta jij als persoon ook anders in je werk. Hoe ga je om met die verschillende relatiefasen en (h)erken je ook andere behoeften dan voorheen?

 

 

 

We behandelen de volgende stappen:

 

Jouw relatieprofiel: Onderzoek naar je persoonlijke waarden en hoe die doorwerken in jouw werkgeluk.

Werkrelatie of arbeidsverhouding?  Tools om echt verbinding te maken met je werk en werkgever.

Relatietherapie: Tools om actief met jouw eigen werkgeluk aan de slag te gaan.

 

De workshop is luchtig, pragmatisch, maar met direct merkbare resultaten.

Deze training vindt eens per kwartaal plaats op een inspirerende locatie in Noord Nederland. In 2020 op 5 juni, 11 september en 11 december.

 

De kosten van de training bedragen € 149,00 inclusief onbeperkt koffie, thee water en een gezonde lunch.

 

"Jaarprogramma: nieuw zicht op werkgeluk"

INVESTEREN OF VERTREKKEN?

Een relatie is soms knap ingewikkeld laat staan een relatie met collega’s of je leidinggevende. Maar wat voor alle relaties geldt is dat je aan het investeren of aan het vertrekken bent. Meer opties zijn er niet. Zo is het ook met je werk. Want op het moment dat je geen relatie meer met je werkgever ervaart is er slechts nog sprake van een contract en geen wederkerigheid.

Sta jij op het punt dat je nu echt een keuze wilt maken of het nog zin heeft om je arbeidsrelatie een nieuwe impuls te geven of dat je toch besluit op een goede manier te vertrekken? Neem dan eens de tijd om de balans op te maken en volg ons jaarprogramma. In 6 dagen en in een aantal persoonlijke sessies ga jij aan de slag met jouw perspectief op werkgeluk. Zodat je nog lang en vooral gelukkig werkt. Want wij geloven dat je werk een zinvolle invulling aan je leven kan geven als je op de juiste plek zit. We gaan kijken naar jouw persoonlijke behoeftes en de manier waarop jij gewaardeerd wilt worden. Je krijgt inzicht in het gedrag van je collega’s en/of leidinggevende en leert hier op een positieve manier invloed op uit te oefenen.

Daarnaast ontvang je van ons een jaaragenda die je gedurende het jaarprogramma als logboek gebruikt en die je na afloop als naslagwerk en inspiratiebundel kunt gebruiken.

 Na dit jaar sta jij steviger in je werkschoenen en ga je met een frisse roze bril de toekomst tegemoet. Je hebt een persoonlijk plan van aanpak, inzicht in je valkuilen en vooral kennis van je behoeften waardoor je weet wat je wilt en hoe je daar moet komen. Wij trainen op persoonlijkheid, maar ook op je eigen marketing en daarmee je zichtbaarheid. Sonja is onder andere coach bij 365 dagen succesvol en coacht volgens de 3 principes. Daarnaast heeft zij veel ervaring met het trainen en coachen van teams en als HR adviseur. Karin is communicatie- en marketing expert en heeft veel ervaring met het coachen van mensen naar werk dat echt bij hen past. 

Het jaarprogramma vindt plaats op een inspirerende locatie en is inclusief koffie, thee, water, fruit en een uitgebreide gezonde lunch. 

Als je de dagworkshop bij ons gevolgd hebt en je wilt ook ons jaarprogramma volgens krijg je 100 euro korting op het jaarprogramma. 

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over ons aanbod en de startdata.