Programma’s


bird_free

Menu kaart

We hebben diverse programma’s om werkgeluk binnen de organisatie op de kaart te zetten.

Daarnaast bieden we verschillende opleidingen aan:

  • voor individuele medewerkers 
  • Voor organisaties, leidinggevenden/ HR verantwoordelijke.  

Hieronder de losse modules van instrumenten die wij in kunnen zetten:

  • Cultuurscan: We maken een scan van het team. Hoe staat het er nu voor en wat is de gewenste situatie?  We bieden een op maat gemaakt programma om naar die gewenste situatie toe te gaan en schrijven een advies. Dit advies kan uitgevoerd worden door de organisatie zelf of door ons begeleid.

 

  • Team APK: Een lekker lopend team kost onderhoud. Op regelmatige basis met elkaar in gesprek gaan is essentieel.  Door op een andere manier in gesprek te gaan, kijken we wat er nodig is om gezond en gelukkig te (blijven) werken. Dit kan jaarlijks herhaald worden. De team APK heeft altijd een plezier- en verrassingselement en kan heel goed als teamdag of teambuilding activiteit worden aangeboden.

 

  •  Innovatieprogramma: Er zijn veel veranderingen binnen de organisatie en je wilt je medewerkers graag meenemen op een prettige manier zodat iedereen op zijn of haar beste wijze een bijdrage kan leveren aan de veranderingen en er draagvlak ontstaat in het team. Wij zorgen voor een plan en kunnen deze ook uitvoeren. Veel gehoorde opmerking na dit traject: we dachten dat dit een zware tijd werd en zagen er erg tegenop, maar het ging eigenlijk heel gemakkelijk en mijn werk is er leuker op geworden.

 

  • Teamverrassing: Het team wordt verrast met een activiteit die past bij dit team. Daarnaast is er een coaching van het team door de dag heen verweven, waarin werkgeluk onderwerp van gesprek zal zijn.

 

  •  Individuele verrassing: Een medewerker die wel wat extra aandacht kan gebruiken wordt een dag in het zonnetje gezet met een op maat gekozen activiteit en wordt gecoacht op een voor hem of haar relevant onderwerp.

 

  • Relatie therapie: Als de werkrelatie verstoord is dan kan relatie therapie helpen om weer een gezonde werk relatie te kijgen. Met lichtheid en humor, maar ook door een goed gesprek gaan we aan de slag om weer in verbinding met elkaar te komen, zodat er weer een gezonde werkrelatie ontstaat.

 

Prijzen zijn op aanvraag. Stuur ons een mail voor meer informatie